Друзі, у нас війна. Російська Федерація хоче знищити нашу країну і ми повинні дати відсіч. Сайт «У відпустку» неодмінно відновить свою діяльність після нашої перемоги. Подумаємо про подорожі пізніше. Зараз - всі сили на допомогу українському війську і українському народу. Слава Україні!

Влітку по лавандових полях Франції на авто! Лазурний берег, Прованс та каньон в Альпах! Переліт + оренда житла + авто за €327!

  • 05.02.2019 20:09
  • Eugene
Франція Прованс лавандове поле

Романтичний Прованс запаморочить ваш розум дивовижними полями лаванди, затишними містечками та найсмачнішим французьким сиром і вином. А доповнить ваш відпочинок Лазурний берег Франції, каньон Вердон та мальовниче озеро Сент-Круа. За переліт з Києва до Ніцци авіакомпанією Air France/KLM, оренду житла у трьох містах та оренду автомобіля заплатите лише €327 на особу з розрахунку на чотирьох людей.

Бажаєш отримувати повідомлення з новими акційними пропозиціями?

Створи аккаунт і виріш як часто будемо висилати тобі повідомлення. Не висилаємо спаму.

Розпочнеться ваша подорож на Лазурному березі Франції. Оселившись поблизу Ніцци, ви можете не тільки побайдикувати на прекрасних пляжах, але й з’їздити у Канни або Монако та подивитися як відпочивають “зірки”. Поряд є ще одне досить відоме містечко – Сен-Тропе, вишуканість і шарм якого змусять вас колись повернутися до нього в окремій подорожі.

Але вже час вирушати до Провансу. Про цей регіон Франції не тільки складено багато легенд, а й знято багато романтичних та історичних фільмів. Тож, ви зможете самі відчути себе частиною цієї легенди. Прованс складається з багатьох міст та селищ. Ваш шлях пройде до містечка Кавайон, що на заході регіону. Саме з нього буде зручно проїхатися по найцікавішим місцям навколо долини Люберон-Воклюз. Містечка Горд, ГультРуссійонБоннеМенерб, Лакост, Лурмарен та Кюкюрон –  це маленькі перлинки у складі шикарного “намиста”, яке відображує Прованс. Старовинні вулочки, які потопають в зелені та квітах, затишні вуличні кафе, де подають смачні французькі страви та вино, древні фортеці та будівлі як ніби завмерли, зберігаючи історію минулих років та виноградники місцевих, які гостинно вас зустрінуть. А поміж всього цього неймовірні поля з лавандою…

Одні з таких ви знайдете між містами Гульт, Руссійон та Бонне

Багато слів тут недоречно. Таке треба побачити на власні очі!

Але не поспішайте ховати фотоапарат. Далі на вашому маршруті буде дуже мальовничий природний заповідник Вердон, що на сході Провансу. Оселившись в містечку Бодюан, яке розташоване на березі озера Сент-Круа, треба обов’язково відвідати Вердонську ущелину та каньон ріки Вердон.

Такі види, поєднані рікою та Альпами, запам’ятаються на все життя…

І звісно не забудьте покупатися у мальовничому озері…

Коли після такої мандрівки будете вертатися додому – дуже не сумуйте, тому що ми обов’язково знайдемо спосіб, як сюди недорого з’їздити знову 😉

Пропонований маршрут подорожі

Період подорожі:
червень, 2019

Маршрут подорожі:
Київ – Ніцца 12 червня
Ніцца – Кавайон (Прованс) 15 червня
Кавайон (Прованс) – Бодюан 18 червня
Бодюан – Ніцца – Київ 20 червня

Розрахунок ціни на чотири особи:
переліт Air France/KLM – €620
оренда автомобіля на 8 днів – €168
апартаменти в Ніцці 3 ночі – €195
готель у Кавайоні 3 ночі – €184
апартаменти у Бодюані 2 ночі – €142
Разом: €1309/€327 на особу

Багаж на час подорожі:
безкоштовно тільки ручна поклажа

Щоб забронювати або отримати більше інформації про квитки та готелі, клікніть у надані нижче скріншоти або лінки

Готель

Ніцца – апартаменти Les Breguieres з гарними відгуками

Les Breguieres

Кавайон – готель Hôtel Akena City Châteaurenard

Hôtel Akena City Châteaurenard

Бодюан – апартаменти Gîte des lavandes з власним басейном

Gîte des lavandes

 

Вказані на сторінці ціни є дійсними на момент публікації промоційної пропозиції. Пам'ятайте, що ціна може бути вищою або нижчою, ніж та, яку ви бачите на скрінах. На жаль, добрі промоції і акційні ціни швидко закінчуються. Якщо ви хочете скористатися з акційної ціни, опублікованої на нашій сторінці, вам треба досить оперативно після публікації тексту перейти за лінками на сторінку нашого партнера, який пропонує знижені ціни. Щоб не прогавити акції на цікаві для вас авіаквитки і тури, радимо вам створити аккаунт на сторінці У відпустку і отримувати миттєві повідомлення про найдешевші квитки і подорожі. Також можете підписатися на наш канал в Telegram.

Бажаєш отримувати повідомлення з новими акційними пропозиціями?

Створи аккаунт і виріш як часто будемо висилати тобі повідомлення. Не висилаємо спаму.

Iдеї подорожей