Друзі, у нас війна. Російська Федерація хоче знищити нашу країну і ми повинні дати відсіч. Сайт «У відпустку» неодмінно відновить свою діяльність після нашої перемоги. Подумаємо про подорожі пізніше. Зараз - всі сили на допомогу українському війську і українському народу. Слава Україні!

Літній вікенд у Мілані з Києва за €187. Авіаквитки (прямий рейс) + 4 ночі у готелі

  • 24.06.2019 17:56
  • Eugene

Ви знали, що у липні починаються розпродажі у Мілані?! Тоді не гайте час, а скористайтеся бюджетний варіантом подорожі і поновіть гардероб! За авіаквитки з Києва та 4 ночі у готелі заплатите лише €187 на особу в розрахунку на двох!

Бажаєш отримувати повідомлення з новими акційними пропозиціями?

Створи аккаунт і виріш як часто будемо висилати тобі повідомлення. Не висилаємо спаму.

Щоб мати уяву про шопінг у Мілані, прочитайте нашу статтю Експерт з шопінгу Катерина Орехова.

Під час подорожі у вас будуть різні аеропорти прильоту і відльоту – Бергамо і Мальпенза. Можете не перейматися на рахунок цього, тому завдяки розвиненій транспортній системі Мілану ви зможете швидко і зручно пересуватися між ними. Ми не дарма згадали про початок розпродажу, тому що для багатьох українських модниць цей фактор є приоритетним. Якщо ви давно мріяли мати брендову річ і при цьому зекономити, то кращого часу годі і шукати. Але якщо вас не цікавлять магазини, ви все одно отримаєте задоволення від архітектури Мілану, музеїв, відомих робіт Леонардо да Вінчі, смачної італійської кухні та поїздок, наприклад, на озеро Комо.

На час перебування у Мілані ми підібрали бюджетний готель Hotel Vecchio Convento, який розташований лише за 40 хвилин поїздки транспортом від міста. По-перше, готель розташований у місцевості з чистим воздухом і заміською природою. По-друге, так ви зможете зекономити свій бюджет, тому що на час розпродажу готелі у самому місті коштують дуже дорого.

Період подорожі:
11-15 липня, 2019

Маршрут подорожі:
Київ – Бергамо/Мілан – Київ

Розрахунок ціни на дві особи:
авіаквитки Ernest Airlines – €230
готель на 4 ночі – €144
Разом: €374 / €187 на особу

Багаж на час подорожі:
безкоштовно тільки ручна поклажа

Щоб забронювати або отримати більше інформації про квитки та готелі, клікніть у надані нижче скріншоти або лінки.

Оренда авто

Якщо під час поїздки вам буде потрібен автомобіль, то рекомендуємо забронювати його на зручному і вигідному сервісі Rentalcars.com

Вказані на сторінці ціни є дійсними на момент публікації промоційної пропозиції. Пам'ятайте, що ціна може бути вищою або нижчою, ніж та, яку ви бачите на скрінах. На жаль, добрі промоції і акційні ціни швидко закінчуються. Якщо ви хочете скористатися з акційної ціни, опублікованої на нашій сторінці, вам треба досить оперативно після публікації тексту перейти за лінками на сторінку нашого партнера, який пропонує знижені ціни. Щоб не прогавити акції на цікаві для вас авіаквитки і тури, радимо вам створити аккаунт на сторінці У відпустку і отримувати миттєві повідомлення про найдешевші квитки і подорожі. Також можете підписатися на наш канал в Telegram.

Бажаєш отримувати повідомлення з новими акційними пропозиціями?

Створи аккаунт і виріш як часто будемо висилати тобі повідомлення. Не висилаємо спаму.

Iдеї подорожей